Je hebt geen blauw-licht-filter nodig, wel antioxidanten

Als je de markt mag geloven heb jij een blauw-licht-filter nodig in je skincare, en wel direct. Het woord schermstraling vliegt je om de oren en waar wij het ermee eens zijn dat huidbeschadiging in een klein hoekje zit, kunnen wij je vertellen dat je geen blauw-licht-filter nodig hebt om dit te voorkomen. Wat je wel nodig hebt zijn antioxidanten. Dit zijn ingrediënten die een helende en beschermende werking voor de huid bieden en doen dit op een natuurlijke wijze. Of dit nu tegen blauw licht is, omgevingsfactoren of andere factoren die je huid beschadigen, met antioxidanten heb jij een natuurlijke, helende werking in handen.  

Zowel voorkomen als genezen
Antioxidanten zijn key in je skincare, omdat ze zowel huidbeschadiging voorkomen als de huid genezen. Onder de noemer voorkomen valt het huidverouderingsproces, zonbeschadiging en huidverkleuringen, maar wanneer dit zijn intrede al heeft gedaan kunnen antioxidanten je huid weer een boost geven. Het zorgt onder andere voor celvernieuwing, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en laat de huid stralen. Ben je dus wat laat op de skincare party en is dit af te lezen aan je huid? Geen reden tot paniek. Voeg een goede dosis antioxidanten toe aan jouw skincare routine en je bent verzekerd van een boost waar geen blauw-licht-filter tegenop kan. 

Na deze informatie zal het je vast niet verbazen dat onze producten ontwikkeld zijn op basis van antioxidanten. Wij geloven namelijk dat de beste helende werking een natuurlijke is. Je huid heeft van nature een zeer goed beschermingssysteem, maar kan hier op sommige vlakken gewoon een klein beetje hulp bij gebruiken. Zeker bij de ouder wordende huid. Maar zover als een blauw-licht-filter hoef je naar onze mening niet te gaan en kun je direct onder het kopje ‘marketingterm’ scharen. Vertrouw op natuurlijke ingrediënten om je huid te beschermen en een gezonde boost te geven. Zo simpel kan het leven – en jouw skincare routine – zijn.